awesome

oki, nu ska jag berätta lite vad jag har gjort i helgen ;););) haha i fredags va jag och cassi hemma hos macke och drack lite, slutade med att macke kom hem vid elva och alla somna.. kul fredag lixom.. vaknade på lördagen och cassi va borta, mm som vanligt är hon färsking och åkte hem. inte bra inte bra. åkte in till stan med macke en sväng och sen hem till han igen, käka pizza och bara chilla. igår drog vi en heldag i nyköping och sen åkte vi hem och slagga... nu sitter jag här och funderar på att gå och sova några timmar till eftersom jag inte har något att göra.. :)


27 maj.

fredag, vilket innebär supaa! nae då,men har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. får se vad dagen har att erbjuda :)

im forever yours.

mm ok, jag har jävligt kul liv för tillfället. men vad gör det om hundra år? lever på som om allt vore perfekt barraaa! idagens har jag vart på staden och inhandlat ett par byxor och lite gottigott. skitbra. TJARRÅÅÅ
världens bästa. saknar dig så det gör ont!

LIVET LEKER

robins fest blev något otroligt lyckad förutom att en viss person blev asfull på en gång så vi va tvugna att dra rätt tidigt... men vad gör det om hundra år? minneskonserten blev också sjukt jäkla lyckad! i veckan har jag bara chillat och vart med asbra vänner. tog ett par kalla i onsdags med ett par vänner och i tisdags blev det också lite dricka! otroligt hur jävla bra vänner jag har egentligen. plus så börjar det bli varmt igen. ae jag kan inte ens beskriva hur jävla glad jag är just nu. det enda som fattas är mina elk och en pojkvän.............. sen är allt prima! men nu ska jag ut och sen blir det lite paj, hihi. imorgon vet jag inte vad som händer men någe blir det väl:) nae fy fan vad långt det här inlägget blev men eftersom jag inte uppdaterar så speciellt ofta så får jag väl passa på. nae men vi höres någon dag. puss i busken


13 MAJ.

Tjolahoppsan, idagens är det den 13 maj, vilket innebär att rajsan fyller år och det ska firas med en jävla massa sprit! nää nu skoja jag bara lite.. hihi roligt va? men allvarligt så ska vi fira honom och imorgon är det dags för minneskonserten och det gillas något otroligt asmycket! :)

7 MAJ.

JAG ÄR GLAD. fan vad nice jag har haft det ändå, om man bortser från alla jävla långa bilresor och två astråkiga veckor... Idagens blire partaj, skitbra ;)
ps. jag har ont i magenRSS 2.0