i let your heart down.

asså seriöst, skolan tar död på mig. sitter i sängen just nu och är helt slut.. jag och fannie stanna kvar efter skolan och plugga lite matte med klas, helt jävla wierd asså. jag och fannie, pluggar, efter skolan? nae va... men så blev det idag iallfall. Så jag va i skolan från åtta till tjugo över fyra idag, starkt jobbat! gottade mig med lite kinamat med minela efter det. kvällen tillbringades med fannie, lite roadtrip och cola. sooooftarn

cant stop lovin you

- lips of an angel -

Okej, den här dagen har vart helt störd. Hade sovmorgon, men gick upp tidigare för jag skulle gå på lyftet - som jag inte gick på!! (?) Iallfall, men fannie AKA flingan gjorde så morgonen blev mycket bättre.. genom att ställa flinogrna på bordet, men ändå inte. så hon har ner allt på golvet. trevlig syn att se henne torka golven! skolan gick förövrigt snabbt. Efter skolan drog jag och flingan bort till fyrby en sväng, hämta min jacka och lite sådär. åkte sen vidare till pizzerian för att käka min älskade pommetallrik!!!! gash i love it...... resten av kvällen tillbringades med flingan, kenny & nicke!

PH & COLA

Mådde inte alls bra imorse, så gick hem efter lunch. Har legat och kollat på paradise hotel danmark ända sen jag kom hem. Så jävla bra är det! damn. Sen ska vi ju inte glömma att jag dricker cola som förgyller min dag. På tal om inget fick jag G på svenskan och VG- på son, yey me! ;-) nej nu ska jag fortsätta kolla på ph. latero amigos



12 stones.

Dö segt att komma upp imorse & skolan gick inte fort om man säger så. Nu ska jag slå på paradise hotel danmark och typ sova. (?) nä men det är tur att colan finns iallfall, finns alltid där om man behöver! lucky me.

bezta

kan ju säga att olsson gjorde min kväll igår, fy fan.. bästa han (L) hade sjukt kul igår med bästa folket!

++ 25 SEPTEMBER

Sitter just nu i fannies säng och ska börja fixa mig snart. Verkar som kvällen kommer bli riktigt bra, så ja vi får väl hoppas på det bästa ;-) Kommer upp lite bilder innan jag drar. haaare gött!

fuck. uu. all.

när allvaret blivit ett skämt
när tystnaden skräms


Sitter hos mamma just nu, ska snart dra mig utåt en liten sväng. Annars gick skolan för jävla segt idag, galet segt menar jag då.
idiot.

lovekiller.

Slutade vid två och jag har faktiskt suttit och pluggat ända sen dess.. är ganska slutkörd nu. ska käka snart och sen gå upp till netto & köpa lite gott! är ganska värd det. Skolan gick snabbt idag, idrotten va gaaanska jobbig!!

forever young.

drog ner till stan efter skolan och träffa jenny feffe & therese, fick med mig lite hem. resten av kvällen har jag faktiskt bara pluggat, rätt så lame. just nu sitter jag och dricker cola som är helt underbart gott!

från och med du.

Sitter hos fannie och lyssnar på oskar linnros.. Ska slå upp böckerna och plugga lite no & engelska straxt. Jävligt segt om jag får säga det själv! Drog till netto förut i det fina vädret och köpte lite cola, ostbågar och chips, ganska feta..... nej nu ska ja dra o plugga med fanzon!
skolfotot har kommit btw!!! FAIL
bääästa fannzon! <33333

@ fannies place

Skolan gick faktiskt rätt snabbt idag, börja tjugo över åtta och slutade halv fyra. Åkte ner till stan med fannie sen, käka på mc och kolla runt lite. Nu sitter jag i hennes säng och degar lite sådär smått... Lyssnar även på thomas dileva, grymmaste han!

bluuue

tror jag och fannie lyckades med allt igår. helt sjuk kväl!! vi ser en bil komma bakom oss, springer genom parken, kommer bort från varandra, går och sätter oss under ett par träd, ser bilen IGEN, springer, bilen kommer ännu en gång, sen hittar vi kenny och simon. Vi ställer oss alla och dansar, fannie börjar och borsta tänderna, hon ramlar av häng-grejen, kan inte ställa sig upp, jag får en pipröst när ja ska säga cara cara mia. herregud säger jag bara... för jävla roligt asså.. love you pullan
vinterjacka, halsduk & vantar = perfekt

andra avenyn

har laddat ner första säsongen av andra avenyn, så ska slå på det och försöka sova ;-) förövrigt har det vart en dyngbra kväll med trevligt folk! puuuuuuuuussen

BREAK YOUR HEART

Ska snart dra mig mot fannie efter att ha tagit det lungt hela dagen igår & hela förmiddagen. Ska åka ner till stan o chilla base i regnet. VÄLDIGT TREVLIGT!! ska fixa mig lite. latero

ensam i världen.

Blev ingen skola för mig idag, kände att jag verkligen inte orkade. Så idag har jag enbart legat i sängen och kollat på film. Ska snart sätta på grown ups och försöka sova lite med.. Förövrigt så har jag för jävla ont i huvet. :( latero bitches

LOSING YOU.

Ligger i sängen och känner mig riktigt sjuk. Halsen gör ont, huvvet värker & hostan gör inget av de bättre. Förövrigt va min klass + 50 andra och såg på tusen gånger starkare idag. Riktigt lam film. Hann även med att träffa Jenny, Lisa, Lenny & Felica, hänga med till blacka, frysa, äta chilinötter, dricka cola, frysa lite till, hänga på tvätten, gå till anitas, åka till kimstad, missa bussen, åka till blacka igen och sedan ta en annan buss hem. Så ja, nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, eller rättare sagt, reklam. latero


still miss you

äntligen min!!!

idag har jag gått i skolan, vart på stan, shoppat, kommit hem, fått min data, fixat min data, träffat fannie, ätit, sprang till fannie(dom sa att det brann) & nu ligger jag i sängen o ska se på film. jävligt värd dag om jag får säga det själv!!


+

jaaa... en helt vanlig dag med mina onormala vänner!

14 september

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG... grattis till mig själv, awesome. hela 15 bast. gudarns
världens bästa vän

one year.

gash, kill me. ett år sen, och jag har inte släppt dig än? confused.

takida_tear it up again

vad ska man säga om dagen? rent ut sagt katastrof!! herre min jävla gud. & nu är jag på så här asbra humör också. gaaaah kill me, tack på förhand!

+

mina sista andetag, ska jag ge till dig.

if i had you.

sitter och hänger läpp över att skolan är så himla tråkig... finns nog inget värre asså! och är så trött på jävla tönt fjortisar som går runt o tror att dom är så jävla bra, seriöst fuck you allihopa. nej men annars har jag typ inte gjort något, åkte ner en stund på stan med fannie. träffa även nicke kenny & simon ett litet tag där på kanten. nu sitter jag och taggar som fan tills imorgon(skolan alltså)... o så gjorde jag inte det ;ppPppP

slänger in ny bild oxå!! störtskööön

gyllene tider_när vi två blir en

Drog mig ner mot stan och mötte sara förut, blev jävla massa käk på donken. åkte vidare till blacka och träffa heliga gänget där ute, sköna typer detdär! o för er som aldrig har åkt buss med sara, gör det inte heller... gaaash tror jag dog lite där...
ni är bäst brudar!

GAL1 ...

Seeeg skoldag, orkar verkligen inte med skolan :-( ska iallfall dra mig ner mot stan för att träffa sara&c:o!
det här börjar bli rätt löjligt nu. saker som hände i 6an ska bli världens jävla grej nu? hittar på en jävla massa saker hit och dit. vet du ens vad verkligheten är? isåfall borde du ju komma tillbaka till den rätt snart för du börjar verkligen gå över gränsen. Det är inte speciellt moget att tro att jag ska hoppa på dig när jag inte ens har gjort någonting på över tre år? JÄVLA TÖÖÖÖNT FITT FAN

bästa 9a!

trasigt.
tog klassfoto idag, dog lite där under en stund... åkte vidare på möte efter skolan, sen ner till stan o träffa saknade ungar!! Drog till blacka efter det, frös ihjäl ganska mycket :-( jävliiigt varmt hemma! home sweeeet home!

Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt.
- kunde inte sagt det bättre själv!

ass

taggar till skolan, & skolfoto... fast naee va! oooooh jag hatar tisdagar, fy fan!!

after all, youre my wonderwall


Skolan idag rikt faktisk riktigt segt, hatar verkligen måndagar! Och imorn ska vi ta skolfoto, är verkligen inte tagg på det... inte ett dugg! Efter skolan drog jag iallfall hem till fannie o somna direkt, snäll jag är! :-) har precis käkat o ska snart dra dit igen o glutta film. hon är jävligt bra hon! men aaaaa, haha ska gå o klura på vad jag ska ha på mig imorgon.. latero!

come to your senses.

i fredags drog jag och fannie ut till lindö och träffade robin och jonte.. en aning tröga om man ska vara korrekta! väl när vi kom till eneby igen träffade vi nicke kenny simon och petter + johannes ralle & benji. käka gal1 på mc, natthäng hos nicke & sova järnet hos fannie! aa igår gjorde vi typ ingenting på dagen. traska upp till parken o träffa gubbarna... dom gjorde våran dag, typ. & idag. HA HA HA fail säger jag bara. knappt så vi kan kolla på film utan o döda varandra.. älskar dig ändå pullan (L)

fuck you bitch

ska snart traska iväg till min kära vän fannie efter en jävla lång dag i skolan... latero!!

a million miles.

jag är på så jävla asbra humör idag. seriöst kill me tack. orkar inte med såna här dagar!!

RSS 2.0