30 MARS.

Idagens har jag vart i skolan och vart extremt trött hela dagen.. Slutade en timma tidigare så gick hem och sov ett tag, sen har jag inte gjort alls mycket. Ätit och legat i sängen, typ. Har inga andra planer för kvällen heller.

29 MARS.

tjingeling badring, är hos fäni banäni nu.... ska till farmor sen o äta mat o sen hem o sova ... hihihih :D

ganja in my brain.

har haft en sån sjukt rolig helg, även fast den inte slutade så bra så va den jäkla rolig! idagens har jag vart i skolan, haft utvecklingssamtal och ätit kycklingtallrik! väldigt intressant osv :) nu ska jag dricka lite cola och chilla base.
dösöt chey

26 MARS.

kan inte säga mer än att gårdagen blev mer än lyckad! idagens hoppas vi på att det blir ännu roligare :-)
lägger upp bilder nån gång när jag orkar och har tid....

25 MARS.

lovley friends


00:54

Dom här dagarna har vart så jäkla roliga alltså! Grillat med underbara vänner och bara haft det allmänt kul. Idagens grilla jag och ett par homies ute hos jerre och drack lite vin och grogg till! Nice kväll. nu ska vi ut och blossa. puss!

20 mars.





hahahaahah sweeeet


17 mars.

måste bara säga att jag är så jävla lycklig just nu! har såna jävla bra vänner, snön är snart helt borta och nian är snart avklarad! igår gjorde jag ju nationella i no, och det gick inte alls bra. jag hatar no och därför tycker jag det är extra svårt, sen när jag inte kan uppgifterna så blir jag as irriterad och så vill jag inte göra mer... mogen tjej! efter skolan åkte jag iallfall ner till stan och träffa ett par goooa vänner. tog en rundtur till mc och sov i blacka. vakna inatt av att jag hade näsblod, ganska onice osv...

hallon

Ligger i sängen och typ dör för tillfället, har så jävla ont i magen så det inte finns! Plus att vi har NP i no imorgon och det gör ju verkligen inte saken bättre... Men jag har ju inte så mycket för mig så kan ju lika gärna berätta om min helg eller nått? I fredags kväll åkte jag ut till norsholm och förfesta, åkte sen till lokalfesten i hamnen. Sov sen i vånga hos john med lina. i lördags gjorde jag inte alls mycket, va typ hos hela dagen. och i söndags gjorde jag inte heller så mycket, chilla base hemma typ:)

10 mars.

får inte fram ord för hur skönt det är att vara hemma, mindre skönt att jag inte orkar göra någonting! idag har ja iallfall bara kollat på oc, sovit och pluggat lite. gjorde nyss mat och nu ligger jag här igen som en död padda och äter polly, ganska nice osv.. min älskade fredag är här imorgon, jag är så jävla glad!

INGENTING DU SÄGER KAN GÖRA MIG DIN INATT.

den här dagen kan ju knappast sluta sämre.. har knappt sovit något inatt för att jag har varit så jävla förkyld, vaknade med världens huvudvärk och det va skitvarmt i rummet. har inte orkat göra någonting idag utan har bara legat i sängen och kollat på oc och sovit lite, kan knappt röra mig. så jävla ont har jag i min jävla rygg! och saken blir ju inte bättre av alla som ska hålla på. jag orkar verkligen inte, vill ha fredag.

make believe

lite bilder från helgen

måste bara säga att den här dagen kan ha vart en utav dom värsta i mitt liv, huvvet dunkar, har en flodvåg ur ögat, näsan rinner och kroppen gör hur ont som helst. vill egentligen bara lägga mig och sova, men måste tyvärr plugga. nöjer mig med lite kycklingtallrik och cola som pappa kommer hem med snart!

AMERICANO.

Jag har haft en sån sjukt grym helg så att det inte finns! Träffat nytt folk, umgåtts med gamla folket och bara haft allmänt kul!
.
.I fredags iallfall så mötte vi upp Viktor och William på resecentrum och drog oss sen vidare till vidablick till Maria. Det bjöds på dans, sång, förspelet och en jävla massa skratt! Hela kvällen var sjukt rolig förutom vissa saker som va ganska onödiga men aa... Runt halv tre-tre kom vi till Robin och jag, smart som jag är går ut i köket och gör typ tre mackor, tar blåbärs saft, går in i rummet och bara skrattar åt allting... hmm aa så såg väl min fredag ut i helhet:-)
.
.I lördags blev jag väckt jävligt tidigt vilet var ganska ovärt, åkte iallfall in till stan och gick en liten rundtur med turisterna. Förkröka sen hos Robin och ja, hela kvällen vart helt skev men det va helt okej alltså!
.
.Idag har jag hängt nere på resecentrum med Viktor och William hela dagen, stackarna säger jag bara! Har precis duschat och nu ska jag fan ta och lägga mig och sova.. tagga skola imorgon <33333
BILDER KOMMER!

äntligen är den här skolveckan avklarad, vilket innebär helg och det ska invigas med ett par vänner. säger bara sug o svälj trevlig helg

KÅA

är ganska så astrött på skolan för tillfället så det skulle fan inte sitta fel att dö i en dag eller två... efter skolan idag åkte jag ut till blacka, käka på mc, plugga och sov i ett par timmar, sen när jag kom hem var det bara och ta fram plugget igen. nu ligger jag i sängen och gluttar lite på oc, ska snart sova och imorgon väntas det en jävligt tråkig skoldag och sen SKA jag sova resten av dagen. men nae det går ju inte för jag måste sitta och plugga hela dagarna. kul liv lixom.

2 MARS.

what to do?

RSS 2.0