HE HEHEHEHE

min blogg är ju så himla rolig, uppdaterar ju ofta osv. nae men idag har jag vart med fannie, blev en promenad ner till statiol och mc. men annars dör vi lite då och då. tycker verkligen att det finns så mycket att skriva om btw.. eller inte. ha-haaa orkar verkligen inte så vi kör baarraaaA.
förövrigt så är ted gärdestad rätt grym!

screaming through the dark

fick vg- på so:n, hur nice???! började 8 imorse med so och heltid, engelska och sen någon information om gymnasiet. galet kul, fast nae. gick hem efter lunchen, min mage orkar verkligen inte med någonting längre. sov från cirkus 12 till halv fyra, så kommer verkligen inte kunna somna ikväll. fast jo! vi drar och sover nu igen. kanske hörs senare eller nåttt..
orkaaa rotera

you must do this.

cng kom till skolan idag, hade teknikdag, vilket innebar att vi inte hade några lektioner! :-D fast det va ju inte så kul att bygga någon bana.. ae gud jag vet inte, men tråkigt va det iallfall. drog hem runt halv tre(?). resten av dagen har jag tillbringat på stan och sprungit runt som en galning, så har ganska ont i fötterna just nu. fick iallfall med mig en blå tröja och ett par skitsnygga haremsbyxor hem från bikbok, en tröja från åhléns och två brunkrämar. vilka kap...  fannie kom hit ett tag förut och hjälpte mig med krönikan, bästa hon! men hon försvann ju typ lika fort som hon kom :( annars har jag typ inte gjort någonting ikväll. ska faktiskt ta och sova om ett litet tag, är så jävla trött nu för tiden. skolan tar verkligen död på mig!
GOD JÄVLA NATT SÄGER JAG BARA

23:40

kort dag i skolan, men den gick hur segt som helst. har inte gjort ett skit idag, eller jo, har fixat rummet. gaaanska trött. väntar på att 17 again ska bli klar, ska kolla på den och sen sova! har nån jävla teknik dag imorn, sen ska jag träffa jennyyy och åka en sväng till linköping i think! ;-) LATERO BITCHES
ps. ted gärdestad äger
ps.2 är kär i mina nya skor
heeähäe

that road

jävligt ovärd skoldag... 10-1? mycket o gå till skolan för. åkte iallafall ner till stan runt två, fick med mig ett par skor och knästrumpor hem. tack papi! men aa jävligt ont i fötterna efter den lilla trippen där nere. Sitter faktiskt och kollar på min cola, som är iskall - blir så jävla sugen på o dricka den :( förövrigt har det vart en *host* händelserik dag... H Ö R E S  L A T E R O

FÖRRESTEEEN ..... FANNIE SUGER(inte)

take me whit you.

försöker förstå, försöker se saker ur andras persektiv.

jag förstår verkligen ingenting.

känner mig nere och sårad just nu vill försvinna

och komma tillbaka när man känner känslan av

att man är älskad för den man är.





show me heaven

älskade tråkiga söndag. vad skulle jag göra utan den?? det vet jag nog inte ens själv. anyway, kunde knappt sova inatt tack vare fannie. tror nog aldrig hon har snarkat så mycket som hon gjorde inatt.. herregud asså :( och det är så jävla kallt i mitt rum så jag vet inte vart jag ska ta vägen. colan är på sin plats=i glaset (och snart i min mage). nu blir det film och massa candy!!
x: hans armar var trygghet för mig, och jag är nästan säker på att jag aldrig kommer uppleva något som kändes mer perfekt än när jag låg brevid honom.


++ 23 OKTOBER

vaknade runt elva idag av att fannie ringde och väckte mig. blev att åka ner till hageby centrum, och fy fan vad stort det är där.. men iallafall, blev asgott käk, lite shopping och trevligt sällskap. fick med mig ännu en tröja hem idag! ni kan ju gissa vad vi gjorde när vi kom hem? sooov! lite småkul att alla tre sov på olika ställen.. Drog upp till ica vid sju för att köpa lite gott tills ikväll, och jag förstår inte hur fan det kunde ta cirkus en timme för oss vid ica? Nu sitter jag iallafall i fannies säng och väntar på att hon ska duscha klart. då väntas det film, chips, popcorn, godis & cola!
det är sjukt att jag har en sån jävla underbar vän! du är helt enkelt bäst fannie, vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig. ikväll ska jag pyssla om dig och stoppa i dig massvis med fetto grejer... hihi det kan du behöva flingan ;-)

och jag som aldrig trodde på kärlek

åkte iväg på möte runt 1 ungefär, gick faktiskt skitbra!! gick upp till stan efter och käka med papi. träffade fannie ett tag efter, gick runt på stan i ett x antal timmar. hitta lite som följde med hem, så är ganska nöjd! nu har jag precis proppat i mig mer mat, colan står och väntar på mig just nu... blir verkligen frestad när jag ser den. annars ska jag faktiskt inte göra nånting ikväll. som sagt, har blivit bäst på att vara själv. tycker faktiskt om det.
december förra året: minns du hur det var? hur kallt och mörkt allting var om nätterna? hur mycket jag pratade om kylan? hur du brukade hålla om mig försiktigt? jag minns allt som om det vore igår. hur du sjöng mitt namn när ingen märkte. det var bara jag som hörde. det var du och jag. det skulle de fortfarande vara.

river en vacker dröm

ill be the one.

idag sa min mage ifrån. den är helt död, likaså jag. men va i skolan fram till lunch, resten av dagen har bestått av andra avenyn, cola, mat och lite trolleri med fannie.. haha herregud. förresten så får du kyra på dig fannie!(och håll utkik på din blogg säger ja bara) nu ska jag tillbringa min kväll i sängen, med ännu mer cola, och ännu mer andra avenyn.
nada bild, orkar inte.

jag är ju här och väntar på dig.

skulle egentligen ha börjat vid 12 idag, men började 20 i 11. men vi klagar ju inte när vi har sovmorgon! skolan gick faktiskt rätt snabbt idag. drog till fannie direkt efter skolan, blev käk och lite plugg. och när jag kom hem väntade ännu mer plugg. men nu är jag iallafall klar med både konsthistorian och hemprovet. det tog några timmar, men haha ja det kommer nog gå galant ;-) imorgon väntar en jävla lång dag, med jävligt tråkiga lektioner. kanske blir staden efter och glutta runt lite... rätt sugen på en ny garderob asså..
måste bara säga att jag har världens bästa vänner och världens bästa familj. vet inte vad jag skulle göra utan er. you rock!

1.2.3.

xxxx. va hur segt som helst att komma upp imorse, men iallfall. ska dra mig mot skolan snart, så jävla kul. eller??!??!? naeva. vid halv fem ska jag tillbaka dit för öppet hus till halv sju. ännu roligare! utvsamtalet gick asbra igår, mötet efter också. tillbringade resten av kvällen med fannie.(eller jaaa, ha-ha den stunden vi va ute iallafall) nae men vi höres latero. chiiiao

l
im lost whitout you.

snel hezt

gillar söndagar. gillar att inte behöva göra någonting. gillar mina vänner. gillar mitt liv helt enkelt. så jävla bra! nu blir det lite film innan jag ska sova. älskade*hooost* skola imorn, längtar <3333333
snela heztar eta gres, duma heztar röka gres

i'll never let you down.

som sagt så va jag i skolan typ hela dagen och kvällen igår. blev faktiskt riktigt kul ändå. haha jag har nog glömt hur jobbigt det är för min rygg och köra limbo, så idag har jag haft hur ont som helst. släger upp några bilder när ja har fått dom. idag drog jag och fannie till gymnasiemässan, blir nog samhäll på haga eller vård&omsorg på eber. ganskaaa nice! annars har vi faktiskt inte gjort nånting idag, sovit bort hela dagen typ? faaast vi får inte glömma att det blev lite donkenhäng. igen. nu blir det film och cola för min del. laaatero





just for you, until the end

TORSDAG.

var det någon som sa fredag imorgon?? aa fast jag tillbringar hela min fredag på skolan, disco för småttigarna. väldigt kul. imorse lyckades jag ta mig upp till skolan även fast jag sov genom hela dagen, ovärt! träffade sara och jenny efter skolan, tog en liten tripp till linköping. igen. och aa, vi är inte normala. Nu väntar jag på att fannie ska komma hit en sväng, sen ska jag kolla på paranormal activity, lite efter kanske? men care på det.

han är det närmsta magi jag lär komma.

rätt ovärd skoldag, tema från halv tio till typ två. ganska jobbigt och gå runt halva eneby med vissa boois vid namn niklas kalle och dag... skapligt tröga! resten av dagen har jag tillbringat framför andra avenyn, med cola. nu ska jag snart gå till flingan och dega balle där!


aa vi kör på sötisbild va

uu name it.

nu är mina älskade studiedagar snart över, cirkus tre timmar kvar bara. anyway, va och fikade på jolla förut, riktigt mysigt! annars har jag faktiskt bara kollat på andra avenyn och pluggat so.. orkar verkligen inte med skolan. den tar helt seriöst död på mig! nae men vi nöjer oss med att det är tema resten av veckan! ;-) nu väntar mer plugg och mer andra avenyn. latero


call, im desperate for your voice

one last breath.

Så jävla skönt med studiedagar! drog på snabba cash imorse när jag vakna, soov lite till. träffade sara och jenny ett tag där på stan också. hann med en liten roadtrip till linköping och blacka sen med. ganska slut just nu, ska slå på en film snart och sova järnet. så jävla trött nu för tiden asså. hihi
saknar din värme och din närhet, saknar dig.



10.10.11

borde egentligen sitta och ha söndags ångest just nu, men är ledig två dagar till. annars har jag blivit expert på att sitta själv på helgerna. men idag träffade jag fannie ett tag iallafall, blev stan och donkenhäng. nu ligger jag i sängen och hänger läpp över det mesta. det här suger.

jag önskar att jag inte kände. någonting alls. (möjligtvis hans armar runt min midja igen. eller hans läppar mot mina. eller hur han brukade se på mig) men ändå önskar jag att jag inte mindes så mycket om honom.

för jag vet att den här natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig.

JADSOF,.

NYYYYYYYYYYYYYTT. ALLT. FUCK DIG ÄCKEL

i dont understand. you waste my time.

fredagen kunde seriöst bara gå och dö, tråkigaste på länge. trött på det mesta just nu. vet liksom inte vart jag ska ta vägen längre.. blir så jävla trött. och inga pengar på mobilen har man heller. åååh blir seriöst galen! & vad fan ska man göra ikväll då?? herreguuuud.. kill me. hej då.

tusen gånger om.

Den här låten kommer vara sönderspelad snart, men så jävla grym! dags för sängen snart kanske? men nae vi stannar uppe ett tag till. älskade fredag börjar om cirkus en kvart, helg ♥

6 OKTOBER.

sov hos fannie inatt, det va jävligt segt att ta sig upp imorse men vi gjorde det ändå. hade nått tema typ "akta huvudet", kolla på någon film, lekte bil & tandläkare? asså haha... ovärd dag. Drog hem till fannie på lunchen och somna, o ja vi vakna typ för en timma sen. inte okej asså! men vi längtar tills imorgon då det är en ny dag med samma tema (L) oooh älska säger jag bara, älska. Just nu sitter vi i köket, hon pluggar och jag sitter vid datan. Funderar på och gå och lägga mig, eller äta mer oliver <33333333333

played-a-live.

OKEJ. Fannie och jag är nog bäst, finaste dansen. vänta bara tills ni får se den. Vi dog lite när vi dansa loss, grymma asså. hahaha. seg skola, seg dag och galen kväll.
slänger in en sötisbild på mig och robin .... gal1 söta

the end_silverstein

Började med att försova mig, skynda som fan till skolan. Den rulla på ganska segt. Träffade efterlängtade brudar på stan idag också. trevligt trevligt! Nu ska jag snart käka lite, läsa boken och sen träffa flingan ett tag. latero bitches!

standing where you left me.

Vart med fannie typ hela dagen, hängt på maxi & i parken. Annars har vi inte gjort någonting. Ska upp om cirkus fem timmar och jag är inte ett dugg trött.. så kanske blir natthäng vid datan idag. rätt tråkigt men kommer inte orka upp annars.. inte okej!
im right here, where you left me. i miss you, i want you and i wait for you

the worlds greatest!

Okej, idag har jag och fannie snurrat runt överallt i Norrköping! Men väldigt lyckad kväll. Slänger upp några bilder imorgon istället, är så jäva trött just nu... Ska snart dra mig mot sängen och sova järnet, eller kanske slå på en fim. (?) Imorgon ska jag enbart kolla på film och umgås med min bästis. laterooo
fan vad jag älskar dig. du är verkligen världens bästa bästis! ♥

ekonomisk struktur


haha ja, så här såg vi ut halva skoldagen.. den här fredagen kan ta sig någon stans :-) för jävla trööööögt.... saknar min vän fannie, hon är så långt borta!!!!!!!!

RSS 2.0