Hihihih

Fan vad skönt det är med sommarlov då, eller aa kan ju inte säga att jobbet är speciellt jobbigt, sitta och kolla så att inga ungar ramlar ner i vattnet eller får en krok i ögat :) Imorgon ska jag iallfall jobba till två sen åka hem över helgen, ska bli skönt och komma hem igen, har ju inte vart hemma på vääääldigt länge nu. Har inte alls mycket o säga men kände att det va dags och skriva lite här, hoho hej då :)

SOMMARLOV!

Så skönt att äntligen ha sommarlov nu, klar med skolan och helt okej betyg! Är faktiskt stolt över vad jag har åstadkommit på ett år. Nu är det jobb i två veckor och sen åker jag hem till älskade Norrköping ♥

12 JUNI

Hej hopp gummi kopp, här skriver jag väldigt mycket som vanligt hihi. Va hemma från i torsdags till söndags och hade det väääldigt skoj as usual! Igår va jag i karlstad och köpte lite kläder och skor, käka mumsig mat och så va. Och idag har jag vart i skolan och rensat skåpen och sånt, fått även reda på att jag kommer få VG i både svenska och engelska och att jag klarade matten, så jag är ganska nöjd över mig själv! :D Imorgon kommer pappa upp till mig eftersom han så gärna vill se mig i klänning, haha aaa men så äre.. Va ju avslutningsmiddag ikväll men eftersom jag inte mår speciellt bra så gick jag inte på den, lite trist men men :( Ska bli så skönt att sluta skolan på torsdag och sen jobba i två veckor och sen bara vara hemma hela sommaren! Nae men gud så mycket jag har skrivit nu, nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på tusenbröder.. Hej då alla + Felicia ;)



RSS 2.0