++

trött på snön, seriöst vart man än går så sjunker man ner tre meter eller något. någon mer än jag som är trött påt? GE MIG SOMMAR ISTÄLLET. kort kort

me like finsk musik, very much <3


coke <333

Skolan va riktigt seg idag, ont i huvvet hela jävla dagen och fan vet allt vad det va. Åkte till stan med fannie efter skolan o köpte lite godis o cola, sen hem till henne igen. Nu sitter jag hemma och dricker cola.
Så jävlaa skönt med fredag imorgon(!), får se vad som händer i helgen men imorn ska jag iallafall till blacka :D


helluu sweeties


blond / brunt?



lite sugen på att färga tillbaka till blont, ska jag?

onsdag +

började vid halv 10 med engelska, vikarie. hihi (6) gick faktiskt rätt fort i skolan, sluta 15:10 men nej, man måste vänta på fannie.. så a, gick hem med henne, sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen. Ska ta och läsa igenom hemkunskapen snart och sen vet jag inte vad som händer. Fått en ny tjej i klassen btw, asgullig brud :)

ae men fan, ja har en till sån här dag som jag stör mig på precis allting. i dont like it






++

Ska dra mig ifrån datorn nu. he-he
händelserik dag. nej



dålig uppdate

yes i know, men faktiskt första gången jag sitter vid datorn sen i fredags. haha, undrar hur jag har klarat mig? Iallfall, skolan idag gick riktigt segt, men ändå inte. Ska gå och göra mig iordning snart sen ska jag åka till blacka. :D




slänger upp en liten sötis bild på mig då.. :)

soc-log

Skolan idag, gick riktigt segt. Träningsvärk och hela rubbet på samma gång. Gillas inte! Åkte ner till stan en sväng efter skolan, hände lite stuff men ah det är skitsamma. haha ;)
Förresten, fick en inbjudan av soc-log (ni vet det där på bilddagboken, för er som har det.) att typ börja skriva där. Fattar inte så mycket, men ah. Så är det någon av er som har det och vet hur man gör så kan ni gärna skriva en kommentar =)

Nu ska jag forstätta sjunga till björn rosenström, snart kommer pappa hem med en pizza med! I LIKE


suddig bild, men det är skitsamma =)

23:43

Sitter och lyssnar på min asbraiga låt (warra warra warra), haha nae gud jag känner mig så trög som lyssnar på sån musik. Iallfall, jag och fannie åkte som sagt till stan och letade prao-plats. Hittade en på pastasnäckan så det blir troligen där en vecka om vi inte hittar något bättre.
Åkte till blacka lite senare, gjorde inte så mycket. Kolla på film och åkte ut till norsholm. Som vanligt tjocka vi oss med mc. Vågade faktiskt smaka el nacho idag & fy fan vad äcklig den va! Om de ens är någon som bryr sig.

Är förresten med i en tävling, så tycker att alla ska klicka på länken (http://sotttnos.blogg.se/) och rösta på mig, nr 2. Skulle bli rätt glad då.

Ska straxt gå iväg och ta fram kläder tills imorgon och lite sånt. Ae orkar verkligen inte skolan, så trött på den som man kan bli. Men man måste ju :(( Nej nu ska jag lägga in låtar på mobilen och sen dra mig ifrån datan :D

PUSSS



Ha Ha Ha !!

Hittade två rätt gamla filmer från 2006. Gud vad söt man va då..


ha-ha vi är ju så jävla fail båda två. ae herre gud!


spola fram till ca 50 sek, så får man se när dom står och tjaffsar.
haha ännu en gammal video när jag och cassandra alltid satt i hissarna vid filmstaden.. Pattes kompis började bråka med en gammal gubbe som till sist slog till honom. HA-HA!

Tim testar T.E.N.S


haha herregud säger jag bara! spola fram en liten bit så kommer ni få er ett jävla gott skratt! (om ni har humor vill säga).

Sitter hemma och väntar på att vi ska börja idrotten, fick ju sluta hemkunskapen tidigare. sånt gillar vi! Sen ska jag och Fannie till stan igen och fixa prao platserna. Sen åker jag till blacka en liten sväng. Skönt och inte ha några läxor den här veckan utom att läsa egenom hk-sidorna. Slappt!

19:05


Va ju på stan med Fannie förut, letade som sagt prao-platser. Hitta en del men alla sa att vi va tvugna och komma tillbaka imorgon eller nästa vecka? Moget ha-ha. Har precis käkat lite. Händer inte så mycket ikväll annars, inte så jävla händelserik dag om man säger så.


börjar fan tröttna på de här nu

@ fannies place

Sitter och dricker cola för tillfället, fannie drog här ifrån så jag sitter helt själv. VÄLDIGT SNÄLLT FANNIE. Ae annars händer det inte så mycket idag, ska ner till stan en sväng. Haha, ae men på tal om inget så är jag bäst. haha


++

Tog en lång dusch förut, riktigt skönt om jag får sägat! =D Nu ska jag ut en liten snabbis sen in och sova, eller nått. haha men a tänkte att ni va så intresserade.. mohaha ae men hej då kära folket

falling over you

you, you need to forget all the memories,
cuz everything is not what it used to be.

you, you holding my heart in your hands,
but maybe you dont understand.

this dont get us anywhere
cuz im fall, falling over you


haha fannies arsle

Sitter hos fannie nu, har precis ätit lite så nu gör vi inget speciellt. ha-ha. eller jo hon ligger och visar hela jävla röven för mig, mysigt och kolla åt hennes håll o se en fläskig liten röv :) ae nu va ja dum, men hon har typ vit-svarta tant trosor på sig. om någon undrar =)

Haha ae nu ska jag va social, ska gå och hoppa på henne...........



haha söt bild jag gjorde i paint för ett tag sen, åt min käre vän fannie. (hon är trög. hon är trögast)


Btw, skulle bli rätt glad om ni gick med här http://www.gratissms.se/srei3nv0rg Bli medlem, tar ca 2 min, sen är det bara att börja skicka sms! =)


Smyg visning

Haha jaa.. Det sa fannie, istället för förhandsvisning. Mogen är nog hon för de.
Händelserik dag fram tills nu. sova - skolan - hem - datan all day. nerd, i know.

blev en rolig kväll igår, verkligen. jippi typ. ae men seriöst är så jävla pissed off
på det mesta just nu.

23:26

lite off för tillfället, fattar inte vad som händer.



jag saknar min mamma, min underbara mamma :(

.

Tycker inte att det är speciellt snällt emot mig att du skriver en jävla massa och inte vågar stå för det. Inte ens vågar erkänna att du har skrivit det och raderar det sen istället. Fattar inte hur du ska ha det, det kommer inte bli bra i slutändan. Det är helt enkelt upp till dig, för jag tänker inte hålla på och försöka få dig och fatta att man inte gör så här.
Jag fattar bara inte, vad är det svåra? Ibland önskar jag att jag kan klara det utan dig, men det går inte. jag behöver ju dig.


cant handle the pain

Kände att jag behövde skriva av mig lite, ingenting hjälper för tillfället. Ska gå och göra klart svenskan nu, sen ta en lång dusch. Känner verkligen inte för skolan imorgon, och eftersom jag typ har sovit hela dagen kommer jag knappast kunna somna ikväll, så då kommer jag inte orka upp imorgon bitti heller. Aja hej då (:


bästa sommaren. i miss it!

sleeep

käns som jag har sovit hela dagen, är sjukt trött. Åkte ju som sagt till blacka igår och kolla på match, dom fick stryk med 11-3(5) eller nått, itne så bra men kul va det allt. Sen gjorde vi inte så mycket, åkte ut till åby på kvällen. Sen hem och kolla på tv sen sova. Idag har vi inte heller gjort så jävla mycket. finns absolut inget man kan göra på en söndag, har kollat på tv o sovit typ. Hampe kom förbi en sväng också.

Men annars kom jag nyss hem och sitter och fetar mig med marabou och cola <333 Ska nog träffa fannie en liten sväng sen :) amen ae vi hörs sen för nu ska ja lyssna på min turklåt (L)


Kul.

Kul att jag inte har någonting att göra.. ska tydligen inte kolla på a-lagets match nu. fan va allt blev krånligt nu, haha fail. Men men, vad ska alla andra göra idag då? :)
Själv tycker jag att det är för kallt att vara ute så jag håller mig nog helst inne idag. Nu ska jag kila iväg och byta om hade jag tänkt. Ha de så bra :D

Marabou daim

Har precis fixat klart mig, så nu sitter jag och äter min marabou daim. sånt tackar man ju inte nej till. Ha-ha. Iallafall, nu finns det väl inte så mycket och göra fram tills jag ska åka, kanske skriver något inlägg till innan jag drar.









Musik är nog det bästa som finns, finns alltid något och lyssna på, även om man är på bra eller dåligt humör :) i ♥ music..

16/1

Vakna sjukt tidigt, fy fan sånt gillar vi inte! :( Iallafall, sitter och lyssnar på min knarklåt för tillfället, warra warra warra. om det är någon som kommer ångra att dom har fått mig och lyssna på låten är det ju hampe och linus.. haha gud jag är så ondskefull. Nae men jag ska straxt gå och fixa mig, sen åka till blacka och kolla på a-laget & sen en till match efter. Innebandy är inte min grej, men sånt man får stå ut med om man har innebandy-freak kompisar. Haha


Min statistik höjdes ganska mycket igår, man blir ju lite happy sådär. Fortsätt så vettja! :) ae men nu ska jag inte uppehålla er mera, ska dra mig från datorn nu.





warra warra



Tråkig fredagskväll, sitter och lyssnar på lite halv-gammal musik. Lite småfun. Men ae, hampe dampe har fått mig och lyssna på en helt värdelös låt. warra warra warra


låten fastnar på hjärnan efter ett tag, haha. Helt gal1. På tal om inget så sluta vi efter lunch idag, 12:00 typ. Ingen svenska. Rätt skönt. Gick hem och sov direkt, så jävla lat.. hah men det är nog det jag är bäst på, att sova.

det löser sig, det gör det alltid

men moget.

Ae inte dirket. Åkte till blacka men blev inte som man hade tänkt sig. Kom hem vid 7, har kollat på cinderella story & fetat mig med chips o cola. <3333 blir blacka imorgon istället. hoppas vi.


shes been crying at night
god, dont know what to do
shes been screaming your name
shes been bleeding for you

im standing all alone
ive got nothing to live for
she reminds me of you
and she reminds me of you
and it breakes my heart in two


ssegt

Sovit sen halv tre ungefär så nu blev de o dra upp direkt och packa, för nu ska jag åka. heheh
Ha en bra helg asså för de ska nog ja ha.




härliga sommartider <3

14:11

ibland önskar jag bara att du kunde försvinna. jag orkar inte med dig ibland.
du är för mycket.

yesterday


hahah jag o fannie hade lite kul, men fannie har ej lagt in bilderna på henne :( fyy.
men iallfall, nu sitter ja hos fannie igen, vi gör inte så mycket. äter chocolate och dricker coke.<33333

annars har ja inte gjort så jävla mycke idag, skolan, blacka, hem, fannie.
händelserik dag. japp japp..



nomy - she reminds me of you new favourite song

FUCK YOU.

Lite arg för tillfället. Lova inte något som du inte håller!


ha-ha


aa, en film från igår. är INTE seriös.

iallafall blir snart hämtad, sen åker jag ut till blacka :) Får väl se vad som händer. Finns ju inte så mycke och göra, man fryser ju bara. haha. Nae ska ta och göra lite annat nu. Men kolla på filmen och s k r a t t a, för det gör jag.

@ fannies place

not much longer. haha ska dissa henne och gå hem och sova. jävla trött asså........
hi-hi


Skolaa.

Kill me. Skola idag, lite fail tycker jag. Men har ju slappt schema iallafall. hi ha ho
Ae men ska dra mig till stan ett litet tag, senare ikväll ska ja nog träffa fanzzzon.


11 september, bästa dagen i mitt liv.

-ingen rubrik-

Hur fan får du ihop saker egentligen? Fattar inte riktigt hur du tänker bara.


segt? typ ja.

Upp klockan 6. Hem och sova till 12.
Fixa sig... Stan. Hem. & nu? nothing
Händelserik dag, verkligen. Ha-ha.

Vi längtar tills imorn, helgen. Japp de gör vi.
Puss pååt :D


"kom och dansa med mig, du är allt jag vill ha"
INGET STOPPAR OSS NU. haha bara jag som diggar låten? :)

tillfällig header

ha

=(


"if i could sleep forever.. i could forget about everything"


tycka synd om sig själv gillar vi.
jag hatar att åka ifrån dig, jag hatar att inte va nära dig.
jag hatar tanken utan dig.

big love

sitter med tönt 1<---- & bästa du -----> (L)
A och ----> äter chips
<----- gör inget, är bara en tönt. hehe
själv 
|
|
|
\/
är jag bäst


ue ska fan döda dom här nu. så ni båda är töntar.hej då

SÅÅ JA.

Maxi idag, mycket kul. Chilimajs+oss=yummi.
det rullar på, hoppas att de blir bättre. Japp japp.
Vi hoppas




I am the one and only


LINKÖPING.

Linus och Hampe kom och hämta mig runt halv ett typ. Åkte nästan direkt till Linköping och kolla efter ny säng till Linus. Haha kan ju behövas om man säger så.. Iallfall annars har jag vart med Fannie idag, ruttna på mc som vanligt.. fail. Amen asså de najs. Klockan är typ kvart i två och jag är itne trött. Kolla nyss på en asbra film, marely & jag. love it. ae men vi hörs herrråå



gott nytt år.

Lite sent men ah gott nytt år. Jajjamen, jag väntar på min pizzajävel, sen träffa bästa fannie.
Sm imorgon? Frågan är ju om man får följa med.


RSS 2.0